Op dit moment bieden wij tussenschoolse opvang aan op vier verschillende locaties. Meer informatie over deze locaties kunt u hieronder terug vinden. Voor meer informatie over uw locatie kunt u op de naam van de locatie klikken.

U kunt uw kind inschrijven voor de TSO op de Prinsenhofschool middels onderstaand formulier. Nadat u uw kind(eren) heeft ingeschreven ontvangt u van ons maandelijks (10 mnd.) per email een factuur voor de betaling van de kosten voor de TSO. Deze kosten zullen wij dan automatisch van uw rekening incasseren. De kosten per maand zijn € 11,00. Dit is een vast tarief ongeacht of uw kind 1,2, 3 of 4 dagen gebruik maakt van de TSO. Indien uw kind later instroomt in het schooljaar betaald u vanaf de eerste van de maand waarin uw kind gebruik maakt van de TSO.

Indien uw kind de school verlaat tijdens het schooljaar dan geven wij geen restitutie van het reeds gefactureerde bedrag.

De kosten voor incidentele TSO is €3,50 per TSO moment. Dit kunt u contant aan de leerkracht of TSO coördinator voldoen.

Inschrijven
U kunt uw kind inschrijven voor de TSO op de Klarinet middels onderstaand formulier. Nadat u uw kind(eren) heeft ingeschreven ontvangt u van ons maandelijks per email een factuur voor de betaling van de kosten voor de TSO. Deze kosten zullen wij dan automatisch van uw rekening incasseren. De kosten per maand zijn € 15,00. Dit is een vast tarief ongeacht of uw kind 1,2 of 3 dagen gebruik maakt van de TSO. Indien uw kind later instroomt in het schooljaar betaald u vanaf de eerste van de maand waarin uw kind gebruik maakt van de TSO. Indien uw kind de school verlaat tijdens het schooljaar dan geven wij geen restitutie van het reeds gefactureerde bedrag.

Indien u gebruik wilt maken van incidentele TSO dan zijn de kosten hiervoor € 3,75 per afgenomen TSO moment. Dit kunt u contant betalen bij de leerkracht van uw kind.

Inschrijven
U kunt uw kind inschrijven voor de TSO op RKBS de Bronckhorst middels onderstaand formulier. Nadat u uw kind(eren) heeft ingeschreven ontvangt u van ons maandelijks (10 mnd.) per email een factuur voor de betaling van de kosten voor de TSO. Deze kosten zullen wij dan automatisch van uw rekening incasseren. De kosten per maand zijn € 15,00. Dit is een vast tarief ongeacht of uw kind 1,2, 3 of 4 dagen gebruik maakt van de TSO. Indien uw kind later instroomt in het schooljaar betaald u vanaf de eerste van de maand waarin uw kind gebruik maakt van de TSO.

Indien uw kind de school verlaat tijdens het schooljaar dan geven wij geen restitutie van het reeds gefactureerde bedrag.

De kosten voor incidentele TSO is €3,75 per TSO moment. Dit kunt u contant aan de leerkracht of TSO coördinator voldoen.

Inschrijven
U kunt uw kind inschrijven voor de TSO op de Jozefschool middels onderstaand formulier. Nadat u uw kind(eren) heeft ingeschreven ontvangt u van ons maandelijks (10 maanden) per email een factuur voor de betaling van de kosten voor de TSO. Deze kosten zullen wij dan automatisch van uw rekening incasseren. De kosten voor de TSO bedragen voor het schooljaar 2018/2019:

Aantal dagen per week Kosten per jaar Kosten per maand (10 maanden)
2x per week €132 €13,20
3x per week €198 €19,80

 

Indien uw kind later instroomt in het schooljaar betaald u vanaf de eerste van de maand waarin uw kind gebruik maakt van de TSO.

De kosten voor incidentele TSO is €3,75 per TSO moment. Dit kunt u contant aan de leerkracht of TSO coördinator voldoen.

 

Inschrijven