Op elke locatie is er een eigen TSO coördinator aanwezig. Deze stelt zich zelf graag aan u voor. Mocht u vragen hebben over de opvang van uw kind kunt u bij uw TSO coördinator terrecht.

Als TSO-coördinator van basisschool RKBS de prinsenhof wil ik me graag aan u voorstellen.

Ik ben Joyce Guijt 22 jaar en al 6 jaar werkend voor Kinderdagverblijf de Boomgaard, en buitenschoolse opvang de Speelweide.

In 2012 ben ik begonnen als stagiaire bij KDV de Boomgaard, al snel ging ik mee naar de tussen schoolse opvang bij de Prinsenhof. Zo kwam ik erachter dat ik dit erg leuk vond.. Het verschil in de leeftijden, en het contact met alle kinderen. Toen ik in 2015 mijn diploma behaalde, ging ik werken voor BSO de Speelweide. (BSO van de Boomgaard) Bij deze functie hoort ook de TSO, en dat mocht ik doen bij basisschool de Prinsenhof. Sinds April 2018 ben ik coördinator geworden, dit vind ik een ontzettende leuke functie!

Ik zorg voor de algemene organisatie rondom de TSO en ben het aanspreekpunt voor de ouders. Ons dagelijkse team van 9 dames en heren bestaat uit pedagogisch medewerkers en vrijwilligers die heel belangrijk zijn. Zij zijn onmisbaar tijdens de TSO. Wij als team willen alle kinderen een fijne pauze bezorgen!

Wij zoeken voor ons team nog enthousiaste vrijwilligers en pedagogisch medewerkers! Lijkt het u leuk om de kinderen een gezellige lunchtijd te bezorgen in een top team? Neem dan contact op, uw inzet word enorm gewaardeerd!

Graag stel ik mezelf aan u voor. Mijn naam is Inge Meeuwenoord. Ik ben 40 jaar en ben getrouwd met Bart. Samen hebben wij 2 stoere jongens van 4 en 6 jaar.

Sinds kort mag ik het TSO team bij de Boomgaard versterken als coördinator TSO bij basisschool de Klarinet in Lisse.

Hiervoor heb ik jarenlang met veel plezier gewerkt als team- en cliëntcoördinator bij een woon- en zorgcentrum in Wassenaar. Ik denk dat mijn nieuwe functie hier goed op aansluit.

Wij zoeken voor ons team nog enthousiaste vrijwilligers en pedagogisch medewerkers! Lijkt het u leuk om de kinderen een gezellige lunchtijd te bezorgen, neem dan contact met ons op. Uw inzet wordt enorm gewaardeerd!

Graag maak ik er met het nieuwe TSO team een goed en gezellig schooljaar van!

fotos-ilse-3269Als TSO-coördinator van de Bronckhorstschool te Noordwijk wil ik me graag even voorstellen. Mijn naam is Ilse van der Sterren en ik woon samen met Ronald en onze 2 dochters van 7 en 5 in Noordwijk.

Ik verzorg de algemene organisatie rondom het overblijven en dat doe ik met veel plezier. We willen dat de kinderen een ontspannen lunch beleven met een moment van rust, maar ook met lekker buitenspelen.

Ik ben voor de ouders het aanspreekpunt als er vragen zijn m.b.t. het overblijven, of als ouders zich willen aanmelden als vrijwilliger.
We gaan er met het hele team een gezellig jaar van maken!