Op elke locatie is er een eigen TSO coördinator aanwezig. Deze stelt zich zelf graag aan u voor. Mocht u vragen hebben over de opvang van uw kind kunt u bij uw TSO coördinator terrecht.

Als TSO-coördinator van basisschool RKBS de prinsenhof wil ik me graag aan u voorstellen.

Ik ben Joyce Guijt 23 jaar en al 7 jaar werkend voor Kinderdagverblijf de Boomgaard, en buitenschoolse opvang de Speelweide.

In 2012 ben ik begonnen als stagiaire bij KDV de Boomgaard, al snel ging ik mee naar de tussen schoolse opvang bij de Prinsenhof. Zo kwam ik erachter dat ik dit erg leuk vond.. Het verschil in de leeftijden, en het contact met alle kinderen. Toen ik in 2015 mijn diploma behaalde, ging ik werken voor BSO de Speelweide. (BSO van de Boomgaard) Bij deze functie hoort ook de TSO, en dat mocht ik doen bij basisschool de Prinsenhof. Sinds April 2018 ben ik coördinator geworden, dit vind ik een ontzettende leuke functie!

Ik zorg voor de algemene organisatie rondom de TSO en ben het aanspreekpunt voor de ouders. Ons dagelijkse team van 9 dames en heren bestaat uit pedagogisch medewerkers en vrijwilligers die heel belangrijk zijn. Zij zijn onmisbaar tijdens de TSO. Wij als team willen alle kinderen een fijne pauze bezorgen!

Wij zoeken voor ons team nog enthousiaste vrijwilligers en pedagogisch medewerkers! Lijkt het u leuk om de kinderen een gezellige lunchtijd te bezorgen in een top team? Neem dan contact op, uw inzet word enorm gewaardeerd!