Tussenschoolse opvang is in de huidige schooldagindeling een belangrijk onderdeel voor veel ouders en daarom is het van belang dit goed geregeld te hebben. Het is van belang om tijdens het overblijven een plezierige sfeer te creëren waarin voor kinderen voldoende tijd is om ontspannen te eten en te spelen.

Meestal werken er pedagogisch medewerkers op de TSO, soms met hulp van vrijwilligers. Het aantal medewerkers dat wordt ingezet, is afhankelijk van de groepsgrootte.

Als vrijwilliger ontvang je een vrijwilligersvergoeding per keer dat je aanwezig bent. Je krijgt een korting op de TSO kosten voor eigen kinderen. Als PM-er ben je in loondienst van de Boomgaard.

TSO de Boomgaard biedt haar medewerkers mogelijkheden tot scholing.

Het is goed te weten dat er voor elke locatie een contactpersoon is die je kan ondersteunen bij vragen, knelpunten of problemen.

Wat houdt het werk in: Het begeleiden van een groep kinderen (tussen 4 en 12 jaar) tijdens het eten en tijdens het spelen of korte activiteiten (spelletje, knutselen, tekenen/kleuren).

Wanneer: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Niet in schoolvakanties.

Meer informatie: Je werkt meestal samen met een team overblijfkrachten, dat onder leiding staat van een TSO-coördinator.

  • Ervaring met (groepen) kinderen is een pré.
  • SPW opleiding of een opleiding gelijk aan kinderopvang.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal is vereist. Het is belangrijk dat je het leuk vindt om met kinderen om te gaan.

Heb je interesse? Stuur een email naar info@tsodeboomgaard.nl. Je draait eerst een keertje mee om te kijken of je het leuk vindt